Hotelli Merihovin Ryhmämenut 2016


Menu I

Tattikeitto
***
Härän sisäfileetä, perunapyreetä ja portviinikastiketta
***
Karpaloparfait ja moccavaahtoa

Hinta 46 € / hlö

 
Menu II

Kylmäsavuporo Blini
***
Paistettua rautua, perunapyreetä ja sitruuna-punaviinikastiketta
***
Lämmin maitosuklaamousse ja vadelmasorbettia

Hinta 40 € / hlö


Menu III

Saaristolaisleipäterriiniä ja Creme fresh -graavattua silakkaa
***
Punajuurikeittoa
***
Paahdettua poronfileetä, rosmariinialla maustettua Lapin puikulaa ja riistakastiketta
***
Leipäjuustoa ja lakkamoussea

Hinta 68 € / hlö


Menu IV

Miedolla lämmöllä kypsennettyä lohta, lohipastramia ja
lämminsavulohimoussea & saaristolaisleipää
***
Porocarpaccio, tiristettyjä tatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä
***
Juustoa ja karpalohilloketta
***
Meri-Lapin kartisan paistia, vahvaa punaviinikastiketta ja valkosipulilla maustettua perunaa
***
Kuusenkerkkä Creme Brülee

Hinta 70 € / hlö

 
Menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot pyydetään
ilmoittamaan vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.

Koko seurueella tulee olla sama menu.
Leipä & voi sisältyy hintoihin.  Kahvi / tee 2,80 € / hlö

 

Varaukset puh. 040 6853 556 tai myynti@merihovi.fi