InfoHotelli MerihoviRavintola MerihoviCafe & Bar AnkkuriRavintola ÄmmiläClub IlonaPub HölmöläKokous- ja juhlapalvelutSivukartta
Majoitustarjoukset
Hotellihuoneet
Saunat
Hotelli Merihovi

Nostalginen ja kodikas Hotelli Merihovi
 
Astuessaan Merihovin aulaan, tuntuu kuin astuisi suoraan 50-luvulle. Merihovia rakennettiin sotien jälkeen vuosina 1946-1949, jolloin kaikki rakennustarvikkeet olivat kortilla. Rakennustarvikkeita haalittiikin ympäri Pohjois-Suomea. Presidentti Urho Kekkonen yöpyi Merihovissa ensi kertaa vuonna 1959 ja sittemmin useasti vuosittain Lapin kalamatkoilta palatessaan. Avaruuslentäjä Juri Gagarin veti vierailullaan väkeä hotelliin ja hotellilta lähetettiin kaupungin ensimmäiset TV-lähetykset.

Hotelli kävi vuonna 1999 läpi perusteellisen ja työlään remontin, jossa lähes kaikki uusittiin. Kunnostuksessa kunnioitettiin vanhaa mahdollisimman pitkälle huomioiden nykyajan vaatimukset. Vuonna 2007 keväällä kaikki huoneet sekä 2. kerroksen ravintolasali saivat uuden ilmeen, kun ne kunnostettiin pintaremontilla ja tekstiiliuusinnoilla. 


Hotelli Hullu Poro, Levillä

Lomalegenda jo toistakymmentä vuotta! Silti aina jotain uutta ja unohtumatonta.
Tasokkaat huoneet, monipuoliset ravintolapalvelut, hyvä ruoka ja iloiset ihmiset - Siinä Hullu Poron  lomaresepti.
Oletpa liikkeellä itseksesi, omalla porukalla tai firman reissulla, lomaillen tai kokousta pitäen Hullu Poro on aina elämys!


<< Takaisin   | Tulostusystävällinen versio |

 

in English Hotel Merihovi Keskuspuistokatu 6-8 FIN-94100 KEMI Puh./ tel +358 (0)40 6853 500 hotel@merihovi.fi ..