Me Palvelemme Teitä!

Pyrimme mutkattomaan, mukavaa ja joustavaan palveluun. Meille tärkeää on myös kaikki palaute. Positiivisen palautteen kautta tiedämme missä toimimme hyvin ja oikein. Rakentavan palautteen kautta pyrimme aidosti parantameen palveluamme sekä tuotteitamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme odotuksia ja toiveita. 


Meidän arvomme:

1. Asiakastyytyväisyys
Merkitsee meille sitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ravintoloidemme sekä hotellimme tarjoamiin tuotteisiin sekä palveluihin. Asiakaspalvelumme on asiakaslähtöistä, mutkatonta ja joustavaa.

2. Yhteishenki
Merkitsee meille sitä, että henkilökuntamme toimii aidosti, rehellisesti ja oikeudenmukaisesti, yhteisen päämäärän ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi

3. Laatu
Merkitsee meille sitä, että tuotteemme ovat tasokkaita ja tasalaatuisesti tuotettuja. Ruokatuotteemme valmistamme pitkälti käsityönä ja kunnioittaen kulloinkin käytettävää raaka-ainetta. Hotellimme on restauroitu kunnioittaen vanhaa, kuitenkin ottaen huomioon mahdollisimman pitkälle nykyaikaiset vaatimukset.

4. Kehitys
Merkitsee meille sitä, että kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme ennakoiden tulevaa. Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa tuotekehittelyyn sekä palveluiden sisältöihin

5. Tuloksellisuus
Merkitsee meille sitä, että toimimalla meille tärkeiden arvojemme mukaisesti toimintamme on tuloksellista ja luotettavaa.

Voit antaa meille palautetta:
mm. Palautelomakkeella

Toivomme, että viihdytte kanssamme!