TÄRKEÄ TIEDOTE / IMPORTANT NOTIFICATION

Päivitetty 29.3.2021

Hyvä asiakkaamme / yhteistyökumppanimme

Saimme eduskunnalta iloisia uutisia, kun saamme jälleen avata ovemme asiakkaillemme.
Joudumme kuitenkin tämän viikon vielä soveltamaan aukioloaikoja sekä muita ravintolasulunaikana olevia käytänteitä, koska on mahdotonta palata normaaliin käytäntöön näin pikaisella varotusajalla.

Pääsiäisviikolla ravintolamme olohuone on avoinna ma-to 17:00-20:00, käynti Hotellin ovesta

6.4. alkaen palaamme normaali arkeen. Ravintolamme palvelee normaalisti ma-pe 10:30-22:00 sekä la 14:00-22:00. Lounas tarjoillaan noutopöydästä 10:30-14:00 välisenä aikana.

Hotelli toimii ja palvelee Teitä päivittäin lauantaihin 3.4.2021, jonka jälkeen jäämme pääsisäislomalle. Ravintolasulun aikaisetmuutokset Hotellin toiminnassa kohdistuvat aamupalatarjontaan sekä sisäänkirjautumiseen. Toivoisimme sisäänkirjautumisen tapahtuvan ma -la 14:00 - 21:30 sekä su 14:00 - 20:00 välisenä aikana. Mikäli sisäänkirjautuminen viivästyy, niin pyydämme teitä ilmoittamaan arvioidun saapumisaikanne Hotellin vastaanottoon klo 20:00 mennessä numeroon 040 6853 500.

Aamupala tarjoillaan vkolla 13 Take away -pakkauksin. Voit noutaa Take away -aamiaisen hotellin vastaanotosta ja nauttia sen hotellihuoneessasi tai halutessasi voit ottaa sen mukaan myös ravintolassa voit nauttia aamupalasi. 

Hotellin ravintolasta saa tilattua  ma-to 17:00 - 20:00.  Halutessasi voit myös tilata tarjoilut tuotavaksi huoneeseen, jolloin hintaan lisätään huonepalvelumaksu.

 
Covid-19 Tiedote:

Covid-19  herättää huolta.  Virusta emme ole vielä voittaneet ja me kaikki joudumme elämään asian kanssa siihen saakka, kunnes rokote saadaan suojaamaan meitä kaikkia.

Ravintoloissamme noudatamme viranomaisten suosituksia niin henkilökohtaisessa, kuin yleishygieniassakin ja omavalvontaohjeistuksessa. Noudatamme Länsipohjan sairaanhoitopiirin suosituksia aukioloaikojen suhteen.

Lounas on tauolla ravintolasulun ajan.

Jos henkilöstömme jäsenellä on mitään flunssaan / virukseen viittaavia oireita, heidät ohjataan ottamaan välittömästi yhteyttä koronapuhelimeen tai etävastaanottoon ja toimimme näissä tilanteissa jälleen viranomaisten ja terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden suosituksia noudattaen.

Kun saavut vieraaksemme, toivomme että olet liikkeellä terveenä ja noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Haluamme tarjota kaikille turvallisen vierailun ja henkiöstöllemme turvallisen työympäristön.

Vastaanottotiskille on asennettu kirkkaat läpinäkyvät pleksit. Henkilökunta on varustautunut kasvomaskein.

Jos sinulle on tulevaisuudessa tarvetta majoitukseen, ruokailuihin, kokouksiin tai juhliin otathan yhteyttä joko hotellimme vastaanottoon tai myyntipalveluun:

 

Vastaanotto:
Sähköpostitse: hotel@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853500.

Myyntipalvelu:
Sähköpostitse: myynti@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853556