TÄRKEÄ TIEDOTE / IMPORTANT NOTIFICATION

Päivitetty 17.8.2020

Hyvä asiakkaamme / yhteistyökumppanimme

Viimepäivien uutisointi liittyen Covid-19 virukseen, on jälleen herättänyt huolta myös meidän alueellamme. Tämä lienee muistutuksena siitä, että virusta emme ole vielä voittaneet ja me kaikki joudumme elämään asian kanssa siihen saakka, kunnes mahdollinen rokote saadaan suojaamaan meitä.

Ravintoloissamme noudatamme viranomaisten suosituksia niin henkilökohtaisessa, kuin yleishygieniassakin ja omavalvontaohjeistuksessa. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin Johtajaylilääkärin mukaan, Länsi-Pohjan alueen koronavirustilanne on edelleen rauhallinen. Me seuraamme tilannetta ja toimimme aina viranomaissuosituksien mukaisesti.

Lounas on tarjolla normaaliin tapaan seisovasta pöydästä, mutta tehostetuin hygieniatoimin. Ravintolastamme löydät käsienpesupaikan heti ulko-oven läheisyydessä sijaitsevista WC-tiloista, käsidesiä on tarjolla useammassa pisteessä, ottimia ja muita kosketuspintoja puhdistetaan tehostetusti, ruoka- ja juomalistat ovat pyyhittäviä ja saatatpa nähdä henkilökunnallamme visiirinkin kasvoilla, jota ei pidä säikähtämän.

Jos henkilöstömme jäsenellä on mitään flunssaan / virukseen viittaavia oireita, heidät ohjataan ottamaan välittömästi yhteyttä koronapuhelimeen tai etävastaanottoon ja toimimme näissä tilanteissa jälleen viranomaisten ja terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden suosituksia noudattaen.

Kun saavut ravintolaamme toivomme, että olet liikkeellä terveenä ja noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Haluamme tarjota kaikille turvallisen ravintolakäynnin sekä henkiöstöllemme turvallisen työympäristön.

Jos sinulle on tulevaisuudessa tarvetta majoitukseen, ruokailuihin, kokouksiin tai juhliin otathan yhteyttä joko hotellimme vastaanottoon tain myyntipalveluun:

 

Vastaanotto:
Sähköpostitse: hotel@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853500.

Myyntipalvelu:
Sähköpostitse: myynti@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853556

Lisätiedot:

Niina Pekkala
hotellinjohtaja

tel. 040 5660209
niina.pekkala@merihovi.fi