TÄRKEÄ TIEDOTE / IMPORTANT NOTIFICATION

Päivitetty 24.12.2020

Hyvä asiakkaamme / yhteistyökumppanimme

Hotelli on Joulu tauolla 23.12-6.1.2021 välisenä ajankohtana. Ravintola Ankkuri palvelee teitä  28.12-31.12.2020.

Covid-19 Tiedote:

Viimepäivien uutisointi liittyen Covid-19 virukseen, on jälleen herättänyt huolta myös meidän alueellamme. Tämä lienee muistutuksena siitä, että virusta emme ole vielä voittaneet ja me kaikki joudumme elämään asian kanssa siihen saakka, kunnes mahdollinen rokote saadaan suojaamaan meitä.

Ravintoloissamme noudatamme viranomaisten suosituksia niin henkilökohtaisessa, kuin yleishygieniassakin ja omavalvontaohjeistuksessa. Noudatamme Länsipohjan sairaanhoitopiirin suosituksia aukioloaikojen suhteen. Suljemme päivittäin 23. Anniskelu lopetetaan 22.

Lounas on tarjolla normaaliin tapaan seisovasta pöydästä, mutta tehostetuin hygieniatoimin. Ravintolastamme löydät käsienpesupaikan heti ulko-oven läheisyydessä sijaitsevista WC-tiloista, käsidesiä on tarjolla useammassa pisteessä, ottimia ja muita kosketuspintoja puhdistetaan tehostetusti, ruoka- ja juomalistat ovat pyyhittäviä ja saatatpa nähdä henkilökunnallamme visiirinkin kasvoilla, jota ei pidä säikähtämän.

Jos henkilöstömme jäsenellä on mitään flunssaan / virukseen viittaavia oireita, heidät ohjataan ottamaan välittömästi yhteyttä koronapuhelimeen tai etävastaanottoon ja toimimme näissä tilanteissa jälleen viranomaisten ja terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden suosituksia noudattaen.

Kun saavut ravintolaamme toivomme, että olet liikkeellä terveenä ja noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Haluamme tarjota kaikille turvallisen ravintolakäynnin sekä henkiöstöllemme turvallisen työympäristön.

Vastaanottotiskille ja ravintolan baaritiskille on asennettu kirkkaat läpinäkyvät pleksit. Tarjoiluhenkilökunta on varustautunut kasvomaskein.

Hotelleissamme on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana klo 18.00 mennessä vastaanotosta.

Myös ruokalistan annoksia voi tilata huoneeseen ravintolan aukiollessa.

Jos sinulle on tulevaisuudessa tarvetta majoitukseen, ruokailuihin, kokouksiin tai juhliin otathan yhteyttä joko hotellimme vastaanottoon tai myyntipalveluun:

 

Vastaanotto:
Sähköpostitse: hotel@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853500.

Myyntipalvelu:
Sähköpostitse: myynti@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853556