TÄRKEÄ TIEDOTE / IMPORTANT NOTIFICATION

Päivitetty 13.6.2021

Hyvä asiakkaamme / yhteistyökumppanimme

 

Covid-19 Tiedote:

Covid-19  herättää edelleen huolta.  Virusta emme ole vielä voittaneet ja me kaikki joudumme elämään asian kanssa siihen saakka, kunnes rokote saadaan suojaamaan meitä kaikkia.

Ravintoloissamme noudatamme viranomaisten suosituksia niin henkilökohtaisessa, kuin yleishygieniassakin ja omavalvontaohjeistuksessa. Noudatamme Länsipohjan sairaanhoitopiirin suosituksia aukioloaikojen suhteen sekä kokoontumisrajoitusten suhteen.

Aukioloaikamme ovat seuraavat:

Hotellin vastaanotto palvelee
Arkisin 06:00 - 23:00
Lauantaisin 07:00-23:00
Sunnuntaisin 07:00-21:00

Pyhäpäivisin vastaanotto palvelee sunnuntain aukiolojen mukaan.

Henkilöstömme jäseniä on ohjeistettu, jos heillä on mitään flunssaan / virukseen viittaavia oireita, heidät ohjataan ottamaan välittömästi yhteyttä koronavastaanottoon ja toimimme näissä tilanteissa jälleen viranomaisten ja terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden suosituksia noudattaen.

Kun saavut vieraaksemme, toivomme että olet liikkeellä terveenä ja noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Haluamme tarjota kaikille turvallisen vierailun ja henkiöstöllemme turvallisen työympäristön.

Vastaanottotiskille on asennettu kirkkaat läpinäkyvät pleksit. Henkilökunta on varustautunut kasvomaskein.

Jos sinulle on tulevaisuudessa tarvetta majoitukseen, ruokailuihin, kokouksiin tai juhliin otathan yhteyttä joko hotellimme vastaanottoon tai myyntipalveluun:

 

Vastaanotto:
Sähköpostitse: hotel@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853500

Myyntipalvelu:
Sähköpostitse: myynti@merihovi.fi
Puhelimitse: 040-6853556