Hotelli Merihovin Ryhmämenut 2019-2020


Menu I

Kukkakaalimosaiikkia, siian mätiä ja friteerattua Lapin Puikulaa
***
Poronfileetä, perunapyreetä, paahdettuja juureksia ja Madeira kastiketta
***
Piimä-pannacotta, mustikkaa ja paahdettua valkosuklaata

Hinta 62 € / hlö

 
Menu II

Saaristolaisleipää, kylmäsavulohimoussea ja siian mätiä
***
Meri-Lapin karitsanpaistia, valkosipulilla maustettua perunapyreeätä ja vahvaa punaviinikastiketta
***
Tyrnitiramisu

Hinta 60 € / hlö


Menu III

Sokeri-suolattua Meri-Lapin karitsan sisäfileetä ja parmesaania
***
Voissa paistettua rautua, kukkakaalipyreetä ja sitruunalla maustettua punaviinikastiketta
***
Lämmin maitosuklaamousse & valdelmasorbettia

Hinta 51 € / hlö


Menu IV

Kuohkea tattikeitto
***
Härän sisäfileetä, palsternakkapyreetä, paahdettua Lapin puikulaa ja tummaa punaviinikastiketta
***
Creme Brülee

Hinta 47 € / hlö

 
Menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot pyydetään
ilmoittamaan vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.

Koko seurueella tulee olla sama menu.
Leipä & voi sisältyy hintoihin.  Kahvi / tee 2,80 € / hlö

 

Varaukset puh. 040 6853 556 tai myynti@merihovi.fi